Sunday, December 5, 2010

Tom Yam Kung

Tom Yam Kung






เครื่องปรุงต้มยำกุ้ง กุ้งสด น้ำพริกเผา เห็ด ตะไคร้ ใบมะกรูด น้ำซุปไก่
Ingredients
7-8 for shrimp
350 g of mushrooms
1 Lavender.
7-8 Kaffir leaves
Phakchi 2.
5-fresh pepper
Siio white (or fish sauce) 3 tablespoon
Spicy 2 tablespoon
4 tablespoon lemon juice
Chicken soup juice 5 Cup
How to :1
Shrimp and mushrooms to take clear, clean and barked shrimp surgery after remove black mushroom pieces are cut open a section 4
วิธีทำต้มยำกุ้ง 1 ปลอกเปลือกกุ้ง ผ่าหลัง ส่วนเห็ด ผ่าเป็น 4 ส่วน

2.Apply Lavender Kaffir lime and pepper into clear water, phakchi clean water and then sliced Lemongrass Sadet Chiang tore Kaffir remove intermediate certificates, beat is a piece of chili pepper, sliced Section phakchi bring to defeat such crude

วิธีทำต้มยำกุ้ง 2 หั่นตะไคร้เฉียงๆ ฉีกใบมะกรูดเอาเส้นกลางใบออก ทุบพริกแล้วหั่นเป็นท่อน ส่วนผักชีนำมาหั่นหยาบๆ
3.

Open the oven light pressure medium Water soup place pot wait until boiling, add Lemongrass and Kaffir. Simmer 5 minutes approximately.
 วิธีทำต้มยำกุ้ง 3 นำน้ำซุปใส่หม้อ รอจนเดือดจึงใส่ตะไคร้และใบมะกรูดลงไป เคี่ยวไปประมาณ 5 นาที

4. Add mushrooms and shrimp boil down to wait for approximately 2-3 minutes, then turn off the stove.
วิธีทำต้มยำกุ้ง 4 ใส่เห็ดและกุ้งลงไป รอจนเดือดประมาณ 2-3 นาทีจึงปิดเตา

5.

Seasoning ingredients: siio white (or fish sauce) lemon juice Spicy pepper to taste and enjoy. Enter Phakchi jaded, page.
วิธีทำต้มยำกุ้ง 5 ปรุงรสด้วยเครื่องปรุงต่างๆ คือซีอิ้วขาว น้ำมะนาว น้ำพริกเผา และพริกทุบ ชิมรสตามชอบ ใส่ผักชีโรยหน้า คนให้เข้ากัน

6. Spicy Shrimp Soup place to dip Cup and then lift the masterful.
ใส่ผักชีโรยหน้า คนให้เข้ากัน จากนั้นก็ตักเสิร์ฟได้เลยค่ะ





No comments:

Post a Comment